Wees welkom bij

Marc en Annick

Deze voormalige dokterswoning in Ertvelde werd omgetoverd tot een authentiek restaurant – B&B met een unieke en karaktervolle uitstraling. Het pand nodigt uit om in een ongedwongen sfeer tot rust te komen en te genieten van een (h)eerlijke maaltijd, ofwel binnen ofwel bij mooi weer in de zuiders aangelegde tuin.

Chefkok

Marc

‘Chef’ Marc, ingenieur van opleiding, is al heel zijn leven bevlogen door gastronomie. Hij volgde gedurende 17 jaar tal van opleidingen aan Spermalie. Hier leerde hij alle kneepjes van de gastronomische wereld: van patisserie tot wijn- en biercursussen. Van de amuse bouche tot aan het dessert creëert hij een belevenis waarbij kwaliteit en finesse worden nagestreefd. De kaart is voornamelijk gebaseerd op de traditionele Franse keuken met een hedendaagse twist. Er wordt gewerkt met lokale en verse ingrediënten met aandacht voor de korte keten.

Gastvrouw

Annick

‘Gastvrouw’ Annick zal uw gezelschap met een glimlach naar uw tafel begeleiden. Zij vertelt gepassioneerd het verhaal achter de gerechten en de bijpassende wijnen of bieren. Annick werkte zo’n twintig jaar in de medische wereld, waardoor ze gepassioneerd is door gezondheid. Deze passie zet zich voort in Visite, waar je wordt omgeven door rust en comfort.

Genieten in een oase van rust

Marc en Annick beogen met Visite voornamelijk ‘de beleving’, gaande van bewuste smaakbeleving tot het onthaasten, rust en comfort. Op het ritme van de klant zorgen ze voor een ontspannen sfeer. Door een beperkt aantal gasten te ontvangen, creëren ze een huiselijke sfeer met aandacht voor uw wensen en met respect voor uw privacy. We hopen u te mogen verwelkomen!

"people who love to eat,
are always the best people"

Julia Child