Select date
Select date
1
2
Bij Visite kunt u

Thuiskomen

Visite biedt u naast gastronomie ook de mogelijkheid om te overnachten in stijl in het landelijke Meetjesland. Onze twee gastenkamers zijn vernoemd naar de typerende ruimtes van de voormalige dokterswoning: ‘dokterskamer’ en ‘wachtzaalkamer’ en zijn beiden voorzien van het nodige comfort voor 2 personen.

Ontspannen en genieten

Als gast kan u gebruik maken van de faciliteiten rond het gebouw, ontspannen in de prachtig aangelegde tuin met zuiders terras en afkoeling zoeken in de (verwarmde) zwemvijver. U kan in de achterliggende tuin de rust opzoeken langs het aangelegde wandelpad en nadien een drankje nuttigen in de aperobar.

Bij visite wordt u verwend

Als God in frankrijk

’s Morgens ontwaakt u met een uitgebreid en gevarieerd ontbijt met of zonder bubbels. U kan kiezen waar u het ontbijt wenst te nuttigen: of in de restaurantruimte, in de tuin of op het privé-terras boven met zicht op de Lindenlaan in Ertvelde.

Kamer 1

de dokterskamer

Ontdek de oude dokterskamer, omgetoverd in een comfortabele tweepersoonskamer. Met het groen-blauwe interieur heerst een heuse oase van rust.

Kamer 2

De Wachtkamer

De oude wachtkamer is nu een levendige tweepersoonskamer met rood-roze accenten. Deze kamer heeft een unieke indeling, met een slaapgedeelte, waa en een ruime regendouche.

Simply enjoy life and the great pleasures that come with it.

Karolina Kurkova