Genieten op een unieke locatie

In het hartje van Ertvelde, middenin het pittoreske Meetjesland, vindt u het gezellige Restaurant - B&B Visite. Hier kunt u genieten van een (h)eerlijke maaltijd in de omgetoverde dokterswoning of in de zuiderse tuin.

Maandmenu

Op vrijdagmiddag, vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag, maandagavond en dinsdagavond gaat Restaurant Visite voor de gastronomie met haar maandmenu. Dit menu staat voor verse ingrediënten en met passie bereid. De gerechten zijn steeds seizoensgebonden. Van de amuse bouche tot aan het dessert wordt er een belevenis gecreëerd waarbij kwaliteit en finesse worden nagestreefd. De kaart is gebaseerd op de traditionele Franse keuken met een hedendaagse twist. Bij de gerechten worden er telkens bijpassende wijnen, bieren of mocktails geserveerd. Op zaterdagavond wordt de viergangenmenu geserveerd, op vrijdagavond en zondagmiddag heeft u de keuze tussen drie- of viergangenmenu. Maandagavond, dinsdagavond en vrijdagmiddag kan u één of meerdere gangen van ons maandmenu kiezen. 

Smaakbeleving in een ontspannen sfeer

Bij Visite staat beleving centraal, gaande van bewuste smaakbeleving tot het onthaasten, rust en comfort. Op het ritme van de klant zorgen ze voor een ontspannen sfeer. Door een beperkt aantal gasten te ontvangen, heerst er een huiselijke sfeer met aandacht voor uw wensen en met respect voor uw privacy.

"LAUGHTER IS BRIGHTEST, WHERE FOOD IS BEST"

iers gezegde